De links die hieronder vermeld staan zijn alleen van bedrijven waar wij zelf goede ervaringen mee hebben. Hier kunt u ons altijd naar vragen.

Overzicht van onze lopende advertenties op Marktplaats
www.marktplaats.nl

De Voortse Loop
De Voortse Loop in Hilvarenbeek, de ideale lokatie voor Uw vergaderingen, workshops of dagarrangementen in een groene omgeving. Alles vindt plaats in een gemoedelijke, rustige sfeervolle ambiance waarbij onze gastvrijheid een groot goed is. Tevens kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijk verjaardagsfeest, bruiloftsfeest of jubileum. Kom gerust eens kijken.
www.devoortseloop.nl

’t Aghterhuijs – Antiek, Brocante en Curiosa
In een grote prachtig ingerichte ruimte vindt u een verrassend assortiment van spullen van begin 1900 t/m de 60-er jaren. De voorraad wordt regelmatig aangevuld door de eigenaars: René van der Zalm en Ivan Verleg.
www.aghterhuijs.nl

sense a touch – Geniet van het onderweg zijn!
Ervaar ook eens het effect van reflexzonemassage en geniet van het onderweg zijn.
Ik loop graag een stukje met je mee.
Nieuwsgierig? Klik dan op mijn site voor meer informatie.
Tot ziens in mijn praktijk! Groetjes, Hermie
www.senseatouch.nl

loogeerderij “Beek & Ko” – Sfeervol overnachten in Hilvarenbeek 
In een van de twee nieuwe gastenverblijven kunt u de hectiek van alle dag even laten voor wat het is. In een landelijk moderne sfeer kunt u genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.
www.beekenko.nl

Fred van Laarhoven Fotografie – Fotografie
Fred van Laarhoven is specialiseerd in interieur- en architectuurfotografie, het maken van glamourportretten van ‘gewone’ mensen en het produceren van reclamefoto’s.
www.fvlfoto.nl

Officiële website van Biest-Houtakker
Prachtig vormgegeven website met veel informatie op het gebied van toerisme, wonen en werken in Biest-Houtakker.
www.biest-houtakker.eu

Studio TATTattoos & Gallery
In haar studio in het centrum van Tilburg, die gerund wordt door alleen maar dames, kun je terecht voor een unieke tattoo. Daarnaast verkoopt zij art prints, T-shirts en caps met eigen designs. Haar tattoo designs zijn ‘one of a kind’. Zij werkt dus niet met standaard plaatjes uit een boek maar maakt voor iedere klant een ontwerp op maat.
www.studiotat.nl

Glasatelier Anja
Glaskunstenaar Anja van Aalen is begin 2007 met haar Glasatelier aan huis gestart. Naast het ontwerpen, vervaardigen en restaureren van glas in lood panelen in ramen en deuren, is zij gespecialiseerd in brandschilderen en appliqueren. Verder maakt zij vrij werk en werk in opdracht, zoals unieke objecten/ cadeau`s voor speciale gelegenheden. Dit kunnen spiegels, familiewapens, raamhangers, voorzetramen, wandobjecten maar ook sieraden zijn.
www.glasatelier-anja.nl