Nr. 42a  Deze toonbank hebben we afgelopen weekend in de winkel gezet. Hij heeft bergruimte op de bodemplaat, op een schap over de hele lengte en in 3 lades. Rondom is de buitenkant versierd met decoratieve elementen (zie foto's).

Hij is 222 cm lang, 63 cm diep en 104 cm hoog. Prijs op aanvraag. Wil je informatie over onze openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr. 42b Achterzijde.

Nr. 42c  Zicht op het blad van toonbank 42a.

Nr. 41a  Nu in de winkel. Deze toonbank hebben we afgelopen weekend in de winkel gezet.
Wat valt er te zeggen over deze decoratieve toonbank?
Hij is relatief hoog nl. 97 cm en heeft bergruimte op de bodemplaat, een legplank over de hele lengte en in 3 lades.
Even alles op een rij: Hij is 186 cm lang, 59 cm diep en 97 cm hoog. In het blad zitten lichte gebruikssporen. Zie foto 41c.
Prijs € 1450,-.
Voor informatie over de winkel, klik hier.

Nr. 41b  Zicht op de achterzijde.

Nr. 41c  In het blad zitten wat lichte gebruikssporen.

Nr. 40a  Deze oude toonbank is erg decoratief en in goede staat. Hij heeft bergruimte op de bodemplaat, op een legplank over de gehele lengte van de toonbank en in 2 lades. Aan de voorkant zitten 4 decoratieve elementen.

Deze toonbank is 243 cm lang, 60 cm diep en 87cm hoog. Prijs € 875,-. Voor informatie over ons adres en dergelijke, klik hier.

Nr. 40b  Achter- en binnenkant van 40a.

Nr. 40c  Zicht op het blad van 40a.

Toonbank nr. 39  Leuke kleine decoratieve balie / toonbank met legplank en lade. In het echt zie je minder lichte en donkere plekken. Andersgezegd, in het echt is hij een stukje egaler en toont hij bijna zwart. Deze toonbank is 120 cm breed, 55 cm diep en 106 cm hoog. Prijs € 750,-.
Voor informatie over de winkel, klik hier.

Nr. 39b

Nr. 39c

Nr. 39d

Nr. 38a  Mooie hoge oude toonbank met achter 2 laadjes en een ligplank over de gehele lengte van deze toonbank. Hij is 170 cm lang, 60 cm diep en 100 cm hoog. Prijs op aanvraag. Voor informatie over onze openingstijden en dergelijke, klik hier.

nr. 38b

38c  Bovenblad van 38a.

Nr. 38d  Achterzijde van 38a. Er zitten twee laadjes, de rechtse kan op slot (sleutel aanwezig). De ruimte tussen de bovenkant en de bodem wordt horizontaal in tweeën gedeeld door een legplank.

VERKOCHT    Nr. 37a  Deze oude witte toonbank heeft als contrast een mooi ingeboend houten blad. Zowel de voorkant als de zijkanten hebben een panelen decoratie. Je hebt bergruimte op de bodemplaat en op een schap over de hele lengte.
Deze toonbank is 190 cm lang, 65 cm diep en 91 cm hoog. Prijs € 975,-. Voor informatie over de winkel, klik hier.

VERKOCHT     Nr. 36a  Ben je op zoek naar een oude ( uit 1923) toonbank die zo je winkel of keuken in kan? Kijk dan even naar deze toonbank.

Deze toonbank heeft een mooie oudgroene kleur. De panelen van de voorkant zijn omlijst met een lichtere kleur en zijn als extra decoratie met ranke 'pilaartjes' omgeven.
Je hebt bergruimte op de bodemplaat, op een schap over de hele lengte en in 1 lade met vakverdeling. Linksachter zit nog een plankje wat je uit kunt trekken.

Deze toonbank is 200 cm lang, 67 cm diep en 91 cm hoog. Prijs € 1500,-.
Op de eerste foto zie je nog een kast achter de toonbank die bij de toonbank hoort. Deze is verkocht. Voor informatie over onze winkel, klik hier.

Nr. 36c  Achterkant van 36a. Naast de lade met vakverdeling zit een plankje wat je uit kunt trekken.

Nr. 35a  Deze toonbank hebben we afgelopen weekend in de winkel gezet. Hij is relatief hoog nl. 101 cm, waardoor je hem ook als extra werkplek in bijvoorbeeld de keuken kunt inzetten. Hij heeft bergruimte op de bodemplaat en in 3 lades die relatief diep zijn. Aan weerszijde van deze lades zit een schap. Even alles op een rij: Hij is 286 cm lang, 62 cm diep en 101 cm hoog. Prijs op aanvraag.

Tijdelijk reserveren van deze toonbank is mogelijk.

Nr. 35b  Achterkant van toonbank 35a.

Nr. 35c  Blad van toonbank 35a.

VERKOCHT    Nr. 34  Nu in de winkel, deze oude relatief grote toonbank.
 
Hij is kennelijk ooit wit geweest en gedepaceerd. Aan de achterzijde zie je nog een stuk wat wit geschilderd is.
Het blad is door ons ingeboend. De zijkanten, voorkant en binnenkant zijn onbehandeld.
Dit is opzettelijk gedaan zodat je als koper daardoor, zonder veel voorwerk, nog alle kanten op kunt.

Je hebt bergruimte in 13 vakken en 2 lades. Hij is 284 cm lang, 52 cm diep en 88 cm hoog. Prijs € 1750,-. Klik hier voor info over onze openingstijden en dergelijke.

Nr. 31a  Ben je wat langer dan de gemiddelde Nederlander en zoek je een hoge toonbank/balie/bar, dan is deze misschien wat voor jou.
Deze heeft 3 lades en een schap, is 168 cm lang, 67 cm diep en 118 cm hoog. Prijs € 850,-. Voor info over openingstijden, koopzondagen en dergelijke, klik hier.

Nr. 31b  Zicht op de achterkant van 31a.

Nr. 31c  Bovenkant van 31a.

Nr. 30a  Dit is de voorzijde van een mooie antieke vitrine-toonbank. De bovenzijde bestaat uit 4 lades (aan de achterkant) met daarboven glas. Er zijn 3 lades met daarboven helderglas en boven 1 lade ondoorzicht glas.
Onder de 2 lades aan de linkerzijde zit nog een brede lade. De kleine lade onder 2 lades rechts is onbruikbaar. Tot slot is de toonbank is aan de achterzijde verder afgewerkt met 4 schuifdeuren over de gehele breedte.

Aan de voorkant ziet u links een gedeelte van een wit snoer. Dit hoort bij tl-verlichting die de vorige eigenaar in de toonbank heeft aangebracht. Deze verlichting is desgewenst makkelijk te verwijderen. Wanneer u de verlichting in de toonbank wilt laten zitten, dan kan het snoer nog weggewerkt worden.

Afmeting: 87 cm hoog, 53 cm diep en 225 cm lang. Prijs € 2250,- 

Nr. 30b  Mooi afgewerkte achterkant van 30a.

Nr. 30c  Zijkant van 30a.

VERKOCHT      Nr. 26a  Mooie oude toonbank met 1 lade. Bergruimte op de bodem en op 2 legplanken. Deze toonbank is relatief diep. Handig als je hem eventueel in een keuken wilt plaatsen als ectra werkplek en bergruimte.
Hij is lichtgrijs van kleur. Op foto 26c is dit het beste te zien. Hij is 165 cm lang, 71 cm diep en 91 cm hoog. Prijs € 950,-.

Nr. 26b  Achterkant van 26a met de lade en 2 legplanken.

Nr. 26c  Oude toonbanken hebben meestal wat beschadigingen, krasjes en dergelijke. Omdat deze iets beter te zien is, deze foto.

Nr. 26d  Blad van toonbank 26a. Dat ronde stukje hout hebben we er ingezet omdat daar een gat was gemaakt voor de doorvoer van een elektriciteitskabel. Kan eventueel 'weggewerkt' worden in dezelfde kleur als het blad of door het blad in zijn geheel in een andere kleur te schilderen.