VERKOCHT     Nr. 28a  Lange en relatief hoge toonbank. Aan de achterzijde afgewerkt met 3 schuifdeuren. Hij is 275 cm lang, 65 cm diep en 101 cm hoog. Prijs € 1850,-.

Nr. 28b  Achterzijde van toonbank 28a met bergruimte achter 3 schuifdeuren.

Nr. 27a  Leuke middelgrote oude toonbank. Bergruimte op onderblad van deze toonbank en op het schap over de volledige lengte. De toonbank heeft aan de achterzijde 2 kleine lades. De kleur van deze toonbank is lichtgrijs. Hij is 245 cm lang, 56 cm diep en 97 cm hoog. Prijs €985,-. Voor informatie over onze openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr. 27b  Achterzijde van 27a.

Nr. 27c  Zicht op het blad van 27a. Het blad is omrand met een koperen strip.

Nr. 26a  Mooie oude toonbank met 1 lade. Bergruimte op de bodem en op 2 legplanken. Deze toonbank is relatief diep. Handig als je hem eventueel in een keuken wilt plaatsen als ectra werkplek en bergruimte.
Hij is lichtgrijs van kleur. Op foto 26c is dit het beste te zien. Hij is 165 cm lang, 71 cm diep en 91 cm hoog. Prijs € 950,-.

Nr. 26b  Achterkant van 26a met de lade en 2 legplanken.

Nr. 26c  Oude toonbanken hebben meestal wat beschadigingen, krasjes en dergelijke. Omdat deze iets beter te zien is, deze foto.

Nr. 26d  Blad van toonbank 26a. Dat ronde stukje hout hebben we er ingezet omdat daar een gat was gemaakt voor de doorvoer van een elektriciteitskabel. Kan eventueel 'weggewerkt' worden in dezelfde kleur als het blad of door het blad in zijn geheel in een andere kleur te schilderen.

Deze mooie toonbank is verkocht.    Nr. 25a  Prachtige oude gerestaureerde toonbank met 12 grote lades. Nog steeds leuk om hem als toonbank te gebruiken maar als extra werkblad/bergruimte in een keuken zal hij ook niet misstaan. Hij is helder wit.
Deze toonbank is 242 cm lang, 62 cm diep en 92 cm hoog. Prijs € 1850,-.

Nr. 25b  Achterzijde van 25a. Bij 1 lade de ontbrekende handvatjes vervangen.

Nr. 25c  Blad van 25a.

VERKOCHT    Nr. 24a  Mooie oude toonbank met 3 lades. Bergruimte op de bodem en op een schap over de hele lengte van de toonbank. Hij is 199 cm lang, 69 cm diep en 90 cm hoog. Prijs € 1150,-.

Nr. 22a  Dit is de voorzijde van een lange antieke vitrine toonbank. De bovenzijde bestaat 4 lades (aan de achterkant) met daarboven glas. Er zijn 3 lades met daarboven helderglas en boven 1 lade ondoorzicht glas (op deze foto de meest linkse).
Onder de 2 lades aan de linkerzijde zit nog een brede lade. De kleine lade onder 2 lades rechts is onbruikbaar. Tot slot is de toonbank is aan de achterzijde verder afgewerkt met 4 schuifdeuren over de gehele breedte.

De voorzijde bestaat uit glas gevat in hout. Bij de korte zijdes 1 kant van glas en de andere is afgewerkt met een paneel.
De vorige eigenaar heeft 2 kleine tl-buisjes er in gemonteerd. Vandaar het witte snoer. Ze zijn desgewenst makkelijk te verwijderen.

Afmeting: 87 cm hoog, 53 cm diep en 225 cm lang. Prijs € 2250,- Voor info over openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr. 22b  Zicht op de achterkant met 5 lades en 4 schuifdeuren.kant. 

Nr. 22c  Bovenkant van 22a. Van de 4 glazen panelen zijn er 3 van helder glas en 1 van ondoorzichtig glas (meest linkse op de foto). 

Nr. 17a  Deze oude toonbank komt uit een kledingwinkel. Helaas hebben we in onze winkel niet genoeg ruimte om hem de draai te laten maken naar een mooie plek in de winkel. Daarom staat hij nu in ons depot naast de winkel.
De toonbank is 4 meter lang, 90 cm hoog en 60 cm diep. Zoals je ziet heeft hij 8 ruime lades. Prijs € 2950,-.

Natuurlijk is hij weer te gebruiken als toonbank in een winkel maar ook prima als extra werktafel met bergruimte in een keuken.


Een paar maanden geleden, mochten we een oude toonbank naar Pairesse lingerie in Antwerpen brengen. Toen we hem brachten werd er nog volop geklust in het pand.

Afgelopen dinsdag gingen wij weer langs om nog een kastje en oude bistroset af te leveren. De winkel is inmiddels al enkele weken open en de toonbank staat er in. Meer zien? Klik hier.