Nr. 19a  Leuke kleine toonbank. Hij is relatief hoog, dus perfect als je iets langer bent.

De achterkant is mooi afgewerkt. Er is bergruimte in een grote en een kleine lade en ook nog achter 2 deurtjes waarin een schap zit. Tenslotte is er nog een open vak onder het kleinste laadje. Ook met een schap.
Over de kleur zijn we het niet eens. De ene denkt zwart, de ander donkergrijs...

Hij is 140 cm lang, 68 cm diep en 96 cm hoog. Prijs € 585,-. Voor een informatie over openingstijden, adres en dergelijke, klik hier.

Nr. 19b  Mooi afgewerkte achterkant van toonbank 19a.

Nr. 19c  Zijkant van toonbank 19a.

Nr. 18a  In het depot naast onze winkel, staat deze oude toonbank. De maten zijn (op diepste punt gemeten): lengte 200 cm, hoogte 93 cm en diepte 80 cm. Bergruimte in 7 lades, achter 1 deurtje en in 4 open vakken. Prijs € 650,-. (dit is exclusief de 2 items op de toonbank) Voor info over openingstijden e.d., klik hier.

Nr. 18b  Achterkant van toonbank 18a.

Nr. 17a  Deze oude toonbank komt uit een kledingwinkel. Helaas hebben we in onze winkel niet genoeg ruimte om hem de draai te laten maken naar een mooie plek in de winkel. Daarom staat hij nu in ons depot naast de winkel.
De toonbank is 4 meter lang, 90 cm hoog en 60 cm diep. Zoals je ziet heeft hij 8 ruime lades. Prijs € 3500,-.

Natuurlijk is hij weer te gebruiken als toonbank in een winkel maar ook prima als extra werktafel met bergruimte in een keuken.

Voor nog een foto van de voorkant klik hier.

17b  Bovenkant blad van 17a.

Nr. 17c  Achterzijde van 17a.

Een paar maanden geleden, mochten we een oude toonbank naar Pairesse lingerie in Antwerpen brengen. Toen we hem brachten werd er nog volop geklust in het pand.

Afgelopen dinsdag gingen wij weer langs om nog een kastje en oude bistroset af te leveren. De winkel is inmiddels al enkele weken open en de toonbank staat er in. Meer zien? Klik hier.

Nr. 15 Deze leukerd zoekt een thuis. Op veel plekken te gebruiken, zowel thuis als zakelijk. Hij heeft een bescheiden formaat: 134 cm lang, 48 cm diep en 93 cm hoog. In het blad zit een gleufje, daaronder een lade. Door de gleuf duwde je het geld wat je van klanten kreeg in het laadje.
Voor openingstijden klikt u hier.

Nr. 15b  Foto van het blad van 15a.

Een van onze oude toonbanken na plaatsing bij de klant.