Nr. 22a  Sinds vandaag in de winkel, deze lange antieke vitrine toonbank. De bovenzijde bestaat 4 lades (aan de achterkant) met daarboven glas. Er zijn 3 lades met daarboven helderglas en boven 1 lade ondoorzicht glas.

Onder de 2 lades aan de linkerzijde zit nog een brede lade. De kleine lade onder 2 lades rechts is onbruikbaar. Tot slot is de toonbank is aan de achterzijde verder afgewerkt met 4 schuifdeuren over de gehele breedte.
De voorzijde bestaat uit glas gevat in hout. Bij de korte zijdes 1 kant van glas en de andere is afgewerkt met een paneel.
De vorige eigenaar heeft 2 kleine tl-buisjes er in gemonteerd. Vandaar het witte snoer. Ze zijn desgewenst makkelijk te verwijderen.

Afmeting: 87 cm hoog, 53 cm diep en 225 cm lang. Prijs € 2250,- Voor info over openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr. 22b  Voorzijde van 22a.

Nr. 21a  Leuke oude toonbank. We kochten hem in zonder blad. Met oud hout is er een nieuw blad op gemaakt. Aan de achterzijde zijn er 3 lades en 3 vakken met een legplank er in. Deze toonbank is 199 cm lang, 69 cm diep en 90 cm hoog. Prijs € 1150,-.

Nr. 21b  Achterzijde 21a.

Nr. 21c  Blad van 21a.

VERKOCHT  Nr. 18a  In het depot naast onze winkel, staat deze oude toonbank. De maten zijn (op diepste punt gemeten): lengte 200 cm, hoogte 93 cm en diepte 80 cm. Bergruimte in 7 lades, achter 1 deurtje en in 4 open vakken. Prijs € 650,-. (dit is exclusief de 2 items op de toonbank) Voor info over openingstijden e.d., klik hier.

Nr. 18b  Achterkant van toonbank 18a.

Nr. 17a  Deze oude toonbank komt uit een kledingwinkel. Helaas hebben we in onze winkel niet genoeg ruimte om hem de draai te laten maken naar een mooie plek in de winkel. Daarom staat hij nu in ons depot naast de winkel.
De toonbank is 4 meter lang, 90 cm hoog en 60 cm diep. Zoals je ziet heeft hij 8 ruime lades. Prijs € 2950,-.

Natuurlijk is hij weer te gebruiken als toonbank in een winkel maar ook prima als extra werktafel met bergruimte in een keuken.

Voor nog een foto van de voorkant klik hier.

17b  Bovenkant blad van 17a.

Nr. 17c  Achterzijde van 17a.

Een paar maanden geleden, mochten we een oude toonbank naar Pairesse lingerie in Antwerpen brengen. Toen we hem brachten werd er nog volop geklust in het pand.

Afgelopen dinsdag gingen wij weer langs om nog een kastje en oude bistroset af te leveren. De winkel is inmiddels al enkele weken open en de toonbank staat er in. Meer zien? Klik hier.