Nr. 31a  Ben je wat langer dan de gemiddelde Nederlander en zoek je een hoge toonbank/balie/bar, dan is deze misschien wat voor jou.
Deze heeft 3 lades en een schap, is 168 cm lang, 67 cm diep en 118 cm hoog. Prijs € 850,-. Voor info over openingstijden, koopzondagen en dergelijke, klik hier.

Nr. 31b  Zicht op de achterkant van 31a.

Nr. 31c  Bovenkant van 31a.

Nr. 30a  Dit is de voorzijde van een mooie antieke vitrine-toonbank. De bovenzijde bestaat uit 4 lades (aan de achterkant) met daarboven glas. Er zijn 3 lades met daarboven helderglas en boven 1 lade ondoorzicht glas.
Onder de 2 lades aan de linkerzijde zit nog een brede lade. De kleine lade onder 2 lades rechts is onbruikbaar. Tot slot is de toonbank is aan de achterzijde verder afgewerkt met 4 schuifdeuren over de gehele breedte.

Aan de voorkant ziet u links een gedeelte van een wit snoer. Dit hoort bij tl-verlichting die de vorige eigenaar in de toonbank heeft aangebracht. Deze verlichting is desgewenst makkelijk te verwijderen. Wanneer u de verlichting in de toonbank wilt laten zitten, dan kan het snoer nog weggewerkt worden.

Afmeting: 87 cm hoog, 53 cm diep en 225 cm lang. Prijs € 2250,- 

Nr. 30b  Mooi afgewerkte achterkant van 30a.

Nr. 30c  Zijkant van 30a.

Nr. 29  Vandaag hebben we deze leukerd in de winkel gezet. Hij is relatief hoog: 106 cm. Aan de achterzijde is deze toonbank mooi afgewerkt met 3 deurtjes en 2 lades. Achter de deurtjes zitten 2 legplanken. Aan de voorkant 2 ramen waardoor je zicht hebt op de legplanken en de bodemplaat.
Deze toonbank is 164cm lang, 53cm diep en 106cm hoog. Prijs € 975,-. Voor informatie over onze openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr 29b  Mooi afgewerkte achterzijde van 29a.

Nr. 26a  Mooie oude toonbank met 1 lade. Bergruimte op de bodem en op 2 legplanken. Deze toonbank is relatief diep. Handig als je hem eventueel in een keuken wilt plaatsen als ectra werkplek en bergruimte.
Hij is lichtgrijs van kleur. Op foto 26c is dit het beste te zien. Hij is 165 cm lang, 71 cm diep en 91 cm hoog. Prijs € 950,-.

Nr. 26b  Achterkant van 26a met de lade en 2 legplanken.

Nr. 26c  Oude toonbanken hebben meestal wat beschadigingen, krasjes en dergelijke. Omdat deze iets beter te zien is, deze foto.

Nr. 26d  Blad van toonbank 26a. Dat ronde stukje hout hebben we er ingezet omdat daar een gat was gemaakt voor de doorvoer van een elektriciteitskabel. Kan eventueel 'weggewerkt' worden in dezelfde kleur als het blad of door het blad in zijn geheel in een andere kleur te schilderen.

Een paar maanden geleden, mochten we een oude toonbank naar Pairesse lingerie in Antwerpen brengen. Toen we hem brachten werd er nog volop geklust in het pand.

Afgelopen dinsdag gingen wij weer langs om nog een kastje en oude bistroset af te leveren. De winkel is inmiddels al enkele weken open en de toonbank staat er in. Meer zien? Klik hier.