7 augustus 2022

Wanneer u op zoek bent naar betaalbare oude eiken balken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Op dit moment liggen er balken met een lengte tot 10 meter.

Wanneer u de maten (L x B x H) en het aantal van de door u gezochte balken aan ons doorgeeft, kunt u een offerte krijgen. Daarnaast kunnen we desgewenst ook het transport voor u regelen.

U kunt de gehele week op afspraak terecht behalve op koopzondagen en feestdagen tussen 11 en 17 uur. Voor meer informatie en/of een afspraak kunt u contact opnemen met Henk Horrevorts 0653127475. (vanuit het buitenland: 0031 653127475

Mailt u liever? Dit kan via de rubriek contact/route elders op de website.

Onze winkel Vieille France, bevindt zich op hetzelfde terrein als de balken. Komt u langs voor oude eiken balken, dan kunt u desgewenst ook in de winkel rondkijken.

Een tijd geleden hebben we foto's geplaatst van de in aanbouw zijnde woning, van Shirley en KW, waarvoor wij de oude eiken balken mochten leveren. (De nieuwe balken zijn door een ander bedrijf geleverd).Onlangs werden we uitgenodigd om het eindresultaat te bewonderen. Het is prachtig geworden.Omdat wij merken dat klanten soms moeilijk door het uiterlijk van een balk heen kunnen kijken, hebben we hier 3 foto's geplaatst van onze balken in deze woning. Zo krijg je een goed idee hoe onze balken er uiteindelijk uitzien als ze geplaatst zijn.

Zoek je oude eiken balken? Je kunt de hele week op afspraak terecht. Voor info over ons adres en dergelijke, klik hier.

Lossen van 25 ton oude eiken balken. Nu nog sorteren en bij onze andere balken leggen.

We gingen balken laden met een dubbele wagen. Bleek nog niet genoeg te zijn om alle balken te laden. Helaas dus wat achter moeten laten.

Op inkoop in Frankrijk voor oude eiken balken, kwamen we deze tegen. Direct gekocht.

Voor deze mooie in aanbouw zijnde woning, hebben wij de oude eiken balken mogen leveren. Zodra het huis af is, plaatsen we op deze pagina enkele foto's.