Nr. 47a  Op zoek naar een smalle grote oude eettafel? Dan is deze misschien wat voor jou. Hij heeft decoratieve gedraaide poten en een eiken blad. Het blad is voorzien van een 'coating' tegen vlekvorming. Hij is waarnodig gerepareerd. Op foto 4 zie je naast de kandelaar zo'n reparatie van het tafelblad.

Deze eettafel is 250 cm lang, 80 cm diep en 78 cm hoog. Prijs € 1495,-. Vrijblijvend reserveren is mogelijk. Voor informatie over openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr. 47b  Zicht op korte zijde van 47a.

Nr. 47c  Blad van 47a.

Nr. 47d  Naast de kandelaar is een reparatie aan het blad te zien. Dit laten wij professioneel doen, daardoor weet je zeker dat deze reparatie geen rare kuren gaat vertonen en dat hij niet opvalt in het blad.

Nr. 46a  Oude relatief kleine eettafel. Het bovenblad is onbehandeld. Kan eventueel inboend of geschilderd worden.

Hij is 178 cm lang, 83 breed en 79 cm hoog. Prijs € 450,-. Voor informatie over onze openingstijden en dergelijke, klik hier.


Nr. 46b  Blad van 46a.

Nr. 45a  Op zoek naar een oude lange smalle eettafel? En dan ook nog een relatief hoge?

Eerst dit: van deze tafel zijn alle oude verflagen/waslagen verwijderd. We hebben hem zo in de winkel gezet, zodat hij eenvoudig geverfd en/of met was behand kan worden. Of allebei: onderstel wit verven en het blad inboenen.
Deze eettafel is 300 cm lang, 79 cm breed en 80 cm hoog. Prijs € 1495,-.

Vrijblijvend reserveren is mogelijk. Wil je meer gegevens over openingstijden en dergelijke? Klik dan hier.

Nr. 39a  Op zoek naar een kleine oude eettafel? Deze staat sinds vandaag in de winkel. Hij is 152 cm lang, 86 cm en 78 cm hoog. Hij heeft mooie gedraaide poten en een lade. Prijs € 650,-. Voor info over ons adres en dergelijke, klik hier.

Nr. 39b  Zicht op het blad van 39a.

Nr. 37a  Aparte eettafel met smeedijzeren onderstel. Op het onderstel zitten op diverse plekken bronzen versieringen. Het blad is in eigen atelier gemaakt van oud eik. Hij is 210 cm lang, 85 cm breed en 78 cm hoog. Prijs 1650,-.

Nr. 37b  Zicht op onderstel van smeedijzer.

Nr. 37c  Zicht op het blad van 37a.

Nr. 31a   Omdat de vorige verkocht is, hebben we weer plek voor een nieuwe industriële eettafel. Ook deze is weer gemaakt in ons eigen atelier. Het is een smalle tafel. De poten bestaan uit weinig voorkomende gietijzeren zwanen hoofden/halzen. Het blad hebben we gemaakt van oud eikenhout. Hij is 170 cm lang en 72 cm breed en 78 cm hoog. Prijs op aanvraag.
Voor info over openingstijden en dergelijke, klik hier.

Nr. 31b  Voorkant van nr. 31a.