Routebeschrijving

U rijdt mét navigatiesysteem
Wanneer u rijdt met een navigatiesysteem, kan het zijn dat de locatie van onze winkel niet juist wordt aangegeven. Bij het huis met nr.1 geeft de navigatie aan dat u gearriveerd bent. Om bij Vieille France te komen rijdt u door. Dat wil zeggen: niet in de richting van de overige huizen, maar juist de andere kant heen. Als eerste ziet u onze parkeerplaats met daarnaast de winkel.

Komt u vanaf de A58 afslag Hilvarenbeek of via de provinciale weg N 269 vanuit de richting Tilburg of vanuit de richting Lage Mierde, Reusel?
U rijdt richting Hilvarenbeek. Rij door tot de grote rotonde ter hoogte van Hilvarenbeek. U neemt hier de afslag Biest-Houtakker. U volgt de weg mee naar rechts richting Biest-Houtakker. Aan uw linkerhand ziet u vrij snel een huis. Wanneer u een klein eindje doorrijdt ziet u daarnaast de winkel. Net voorbij de winkel ligt de parkeerplaats.

Komt u vanaf de A58 afslag Moergestel? 
U rijdt richting Biest-Houtakker. Over het kanaal rijdt u in de Biestsestraat. Volg deze straat tot de kruising met de Akkerstraat. Let op! Zowel links als rechts ziet u de Akkerstraat, u slaat rechts af. U passeert enkele huizen en aan uw linkerkant passeert u een kwekerij. Rijdt door tot voorbij de huizen. Rechts ziet u velden met coniferen. Daarna ziet u aan uw rechterhand als eerste het parkeerterrein van Vieille France, daarnaast ziet u de winkel.

Heeft u vragen, opmerkingen of verzoeken?
U kunt ons altijd bellen (013-5055422/06-53127475) of mailen en ontvangt altijd binnen 48 uur antwoord.

info@vieillefrance.nl

ContactformulierAdresgegevens

Vieille France
Akkerstraat 1a
5084 HL Biest-Houtakker
Telefoon: (013) 5055422/ (06) 53127475

Wilt u ons een mail sturen? Gebruik dan het contactformulier.

info@vieillefrance.nl