Routebeschrijving

U rijdt mét navigatiesysteem
Wanneer u rijdt met een navigatiesysteem, kan het zijn dat de locatie van onze winkel niet juist wordt aangegeven. Bij het huis met nr.1 geeft de navigatie aan dat u gearriveerd bent. Om bij Vieille France te komen rijdt u door. Dat wil zeggen: niet in de richting van de overige huizen, maar juist de andere kant heen. Als eerste ziet u onze parkeerplaats met daarnaast de winkel.

Komt u vanaf de A58 afslag Hilvarenbeek of via de provinciale weg N 269 vanuit de richting Tilburg of vanuit de richting Lage Mierde, Reusel?
U rijdt richting Hilvarenbeek. Rij door tot de grote rotonde ter hoogte van Hilvarenbeek. U neemt hier de afslag Biest-Houtakker. U volgt de weg mee naar rechts richting Biest-Houtakker. Aan uw linkerhand ziet u vrij snel een huis. Wanneer u een klein eindje doorrijdt ziet u daarnaast de winkel. Net voorbij de winkel ligt de parkeerplaats.

Komt u vanaf de A58 afslag Moergestel? 
U rijdt richting Biest-Houtakker. Over het kanaal rijdt u in de Biestsestraat. Volg deze straat tot de kruising met de Akkerstraat. Let op! Zowel links als rechts ziet u de Akkerstraat, u slaat rechts af. U passeert enkele huizen en aan uw linkerkant passeert u een kwekerij. Rijdt door tot voorbij de huizen. Rechts ziet u velden met coniferen. Daarna ziet u aan uw rechterhand als eerste het parkeerterrein van Vieille France, daarnaast ziet u de winkel.

Heeft u vragen, opmerkingen of verzoeken?
U kunt ons altijd bellen (013-5055422/06-53127475) of mailen en ontvangt altijd binnen 48 uur antwoord.

info@vieillefrance.nl


Regelmatig gebeurt het dat klanten niet het juiste emailadres invullen in het contactformulier.
In de helft van de gevallen vinden we het juiste emailadres via Google. De andere helft krijgt geen reactie van ons.
Wilt u daarom opletten of het door u vermelde emailadres juist is? Dankuwel!

ContactformulierAdresgegevens

Vieille France
Akkerstraat 1a
5084 HL Biest-Houtakker
Telefoon: (013) 5055422/ (06) 53127475

Wilt u ons een mail sturen? Gebruik dan het contactformulier.

info@vieillefrance.nl